查看: 2551|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 嗚嗚..勁傷心>〔〕<"

唉..好橙囉-___-..之前玩果時都冇事..
一洗完機..game都開唔到/33\"彈左個唔得咩so3d.exe
呢個都算..去網吧玩..一開個ac..比人爆左T^T..嗚嗚 點解我會咁黑仔
回復

吾係掛.....好慘下啵

不過你acc勁吾勁,有冇值錢野呀??

我諗...我以前慘過你,,我好耐以前玩RF

有成套頂裝,賣HKD係2000蚊1件

我成個ACC冇左,都成萬蚊[[bao_50]]

有冇同希望官方講呀??

叫佢俾返你嘛
回復 支持 反對

官方比番你--  我諗一世都唔會
版主你都知ynk呢間野係既咁正[[onion_56]]
你咩ser架...你重玩既話我送1,2粒紅寶比你啦--我諗你應該會玩番掛
登入個時有冇tab/enter呀  如果入官網最好就用貼上 複製呢d野登入
同埋更加唔好去網吧玩-- 可能會有病毒/木馬
回復 支持 反對

算..我都唔玩..我成副身家比你..咩SER先?                        哈
好多紅寶同水晶家  
                           哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈                   哈   哈
                           哈哈                   哈哈             哈           哈
                           哈哈                   哈哈    哈哈                   哈哈 哈哈
                           哈哈                   哈哈
                           哈哈                   哈哈     哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈
                           哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈            
                                                              哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈
                                                              哈                              哈
                                                             哈  by:hkopenc9909      哈
                                                             哈                              哈
                                                             哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈

回復 支持 反對

原帖由 hkopenc9909 於 20-3-2008 21:01 發表
算..我都唔玩..我成副身家比你..咩SER先?                        哈
好多紅寶同水晶家  
                           哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈                   哈   哈
                           哈哈         ...

你吾玩@@

俾我玩下丫~~

SER幾呀
回復 支持 反對

回復 4# 的帖子

比d紅寶我丫!你ser幾呀係唔係ser1??有冇好ge小丑寵先??我只想要丑裝ar!
回復 支持 反對

5ser= =雖然錢冇咩但係好多水晶同紅寶
但係我咩game都用果個ac同密碼喔

回復 支持 反對

回復 2# 的帖子

d官方人士 只會跟你說:快d報警...(黎黎去去都係黎句  就似玩太極 推黎推去...
回復 支持 反對

回復 8# 的帖子

@@你睇無線套太極太多??不過又幾似!;P ;P
回復 支持 反對

原帖由 hkopenc9909 於 21-3-2008 11:02 發表
5ser= =雖然錢冇咩但係好多水晶同紅寶
但係我咩game都用果個ac同密碼喔

似我,我所有ACC都係同一個帳號同密碼
回復 支持 反對