打印 上一主題 下一主題
收起左側

點解死守劇唔多受歡迎

我都覺得神話悶...
因為..
1.得一隻兵用(可以買兵仔守就最好)
2.少野買,少技用(起碼好似真3咁先好玩,,例如合裝)
3.開拓埋出面d地圖就最好
例如將rpg同死守混合都唔錯=3=
回復 支持 反對

回復 3# 的帖子

當然la!d人之前玩太多!所以e家未唔玩LO
回復 支持 反對

因為一隻o既死守冇技術同變化可言,戰防咁多種守法都會玩厭,何況你得個幾隻野
回復 支持 反對

原帖由 可憐的小皮旦 於 22-3-2008 12:29 發表
龍哥 ...
我知你好想你整既劇hit
不過你次次整完都係度狂發帖hard sell個劇
似乎唔係好好啵

其實我唔係想hard sell
只係就算個劇唔hit
都唔想咁灰見到好似得我一個先會開場玩= =
回復 支持 反對

我 都 見 過 d 人 話 正 有 d 人 話 悶

蘿蔔青菜 各有所愛 姐
回復 支持 反對

原帖由 已經被他人使用 於 22-3-2008 19:23 發表
我 都 見 過 d 人 話 正 有 d 人 話 悶

蘿蔔青菜 各有所愛 姐

試劇時我已經話悶~_~

有咩所謂,自己鐘意玩咪開.人地唔開人地事
好似之前有個抵制竹村post一樣咁講,人地鐘意自然會開,開唔開場係人地o既事你理得咁多咩
回復 支持 反對

早上開的死守全玩爆,每樣死守開左2~3場之後轉新村玩= =
回復 支持 反對

玩黎玩佢得幾個選擇,,好悶-,-..
死守出黎出去都係個d兵..
無咩變化
回復 支持 反對

回復 17# 的帖子

你好有道理@@"!!我真係找道個同道中人了!!
我之前又係話過...[[onion_57]]
佢要玩就會開...
你理得佢啊?
你咁鐘意左住哂人地
你吾鐘意好多人玩村??!!
村衣加一直俾人話無聊....
我一直同龍哥談過....
之後....龍哥有話過...
龍哥咁好心一直幫我頂到13更新你仲想點??
===============================
不可以離提...
1.神話有點有趣....因為可以出招
2.神話好小野可以買...有點悶
3.仲有D劍殺得個好小人....衣個一定要解決..
4.仲有...劍殺人好多只可以轉...佢好難殺得到咁多人
5.我一直玩弓...因為弓可以去條路中間SM D兵
6.我本人很認同個MAP很好玩...
7.如果可以係中間到加反D 78P打緊仗GA說話咁仲正"!!
8.殺人如虎添翼....弓手一下殺一人...很SM
9.殺得黎弓手很快就要反去加反D HP 但係劍手好頂得
10.我認為一開始就要說明點玩法
11.D兵多到傻= =".... 小點出兵咁就好
12.8P兵劍出得好多...好難一始過打哂
13.弓兵加反多D咁就好...平衡反,,,吾係就有D吾平均
14.給人打爆了結晶就係咁結束左?吾係加反D談話:『我不行了!』咁只更加有趣味=]"
就係咁多=V=[[onion_51]]
回復 支持 反對

係唔係太悶?
回復 支持 反對