收起左側

[公告] 請各位注意請勿連帖

關閉 [複製鏈接]
原帖由 ↗傻冰♀ 於 24-3-2008 21:55 發表

係傾過
但係冇加例子
我地發現左都即時改左個例子

所以淨係sup唔准許
版規[2.1]Ⅰ. 四 C. 都講明左

呢個係d人既心態
入黎想拎msn,但又無其他野講,由朝到晚都係sup
唔通1個值得你sup既版友,自己連1句說話都唔想打比佢?
如果連1句說話都唔值得打比佢,咁不如唔好入黎sup吧

呢個世界好假,有時d人話就係版友,但其實入黎呃post,根本連想打1句說話比你都唔想
點解有人會咁假?

原帖由 壞男孩 於 24-3-2008 21:56 發表

-,-
個POST唔係我發
唔係我改

我一路同你講緊無可能列曬所有例子
我一路講個標準係無意義
我一路講可以用有意義少少既野代替
-,-

你根本都知

某d句子會知道係呃post
我只係想想圍繞呢個point討論.
但你完全無提過,已經唔立法去保護呢個位
如果你話左唔會因呢個point做任何野
我就唔需要傾咁耐.因為我想傾既野根本唔會立法

千宮雪都好唔付責任喎 = =攪完成堆野又比其他人執手尾
以家連1句說話都無,真過份呢

回復 支持 反對

原帖由 男班長Andy 於 24-3-2008 22:04 發表

呢個係d人既心態
入黎想拎msn,但又無其他野講,由朝到晚都係sup
唔通1個值得你sup既版友,自己連1句說話都唔想打比佢?
如果連1句說話都唔值得打比佢,咁不如唔好入黎sup吧

呢個世界好假,有時d人話就係版友,但 ...

我覺得呢位會員你係咪搞錯左d野呢
我開完之後 我就出左街食飯
唔通我可以一路睇住樂古 一路出街食飯?
而且當我爬完文之後 覺得你想法比較偏激
把原來連貼既問題愈扯愈遠
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 33# 的帖子

自問我自己我回人果陣 冇連貼
而家既問題係 佢地係連10幾個囉 成版都係
咁咪好易有分? 咁對其他區既會員咪唔公平囉
如果唔正視呢個問題 到時咪愈黎愈亂
回復 支持 反對

原帖由 不死之謎 於 24-3-2008 22:18 發表
唔該叫壇主整返果個引用先出啦
好笑

更甚既係 樓主一re re幾十個
係咪要copy and paste幾十次

版主自己回覆內容都唔係好得去邊
何以服眾?

睇緊自貼區幾時...(係咪要買花生?

前任版主啊?你很不負擔任(奸笑

正是發現會員們

特地連帖情況嚴重

內容不是重點

而是連帖格式方面

而那個連帖 我拍完照就就del了
回復 支持 反對

F
好笑

何以服眾?

相信你必定深明"大字不代表沒禮貌"這道理
不過為了其他會員方便查看帖子的內容
你能遷就一下把字縮小一點嗎
屈就了
謝謝
回復 支持 反對

好笑

何以服眾?

嗯,我改版後的確嘗試過copy and paste回了十多次
不過也慣了,反正幾年前的論壇也是要這樣作
至於要改嘛,恐怕要把discuz!6.0炸掉才行?
這個我幫你問問kt好了

我是來找男班長Andy..請問你pm我的那個問題解決了嗎= =
我吃完飯回來看到的情況好像跟你形容的完全不同...
回復 支持 反對

回復 36# 的帖子

其實一人少一句, 那不是更好了嗎?!

就是因為會員不斷的連帖...(好像我也有...拖走

所以版主才會出這條新規定,

既然規定都出了, 還要在吵甚麼?!

有甚麼規定, 法律不是一開始都會有漏洞...?!

最後不是經百姓的意見來作更好的更正嗎?!

現在就算是有問題, 大家倒不如心平氣和下來,

好好的談一談, 最後, 我只想說一句:

罵戰無論是對版主還是會員來說, 都是一見壞事.

希望罵戰將會停止, 大家繼續做回一班好網友, 好朋友,

廢話完, 要插自便.
回復 支持 反對

原帖由 dh 於 24-3-2008 23:00 發表

嗯,我改版後的確嘗試過copy and paste回了十多次
不過也慣了,反正幾年前的論壇也是要這樣作
至於要改嘛,恐怕要把discuz!6.0炸掉才行?
這個我幫你問問kt好了

我是來找男班長Andy..請問你pm我的那個問題解決了 ...

無事了,只係運作進度有阻礙
令到不能圍繞某論點去討論
初初仲以為
"唔係下化,打開post做商議,唔比你提出論點去修正或批評架"
嚇死
dh,我有冇曾經拎住同你一樣論壇title,一齊做過野架?hahaha

回復 支持 反對

其實自貼區一直小了一個意見區(有啥用?

建議開一個舉報及意見區

回覆的問題...就請會員去看版規..

盡管會員自貼區的版規相當之長-_,-
回復 支持 反對