查看: 3908|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 我想問一問d野呀...

我想問...買賣會唔會有中木馬既可能..
因為我上次buy左粒500m既紅寶-0-
回復

唔會 500m可能係佢玩玩下賣既價  買賣唔會中木馬

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
+細細粒+ + 10 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 25463993 於 26-3-2008 05:04 PM 發表
唔會 500m可能係佢玩玩下賣既價  買賣唔會中木馬

我想問呢...我係6服5x lv既法師...我想升lv升快d...但係我而家都係打既鷹俠
同埋我而家都係一套商店裝加個黑胡+6...我想整到+7..但係又淆青....
我買咩裝同埋打咩怪最好..........................(ps:我好似唔知點解入唔到洞穴升lv....會定格..唔係洞穴都會..不過好少)
回復 支持 反對

原帖由 what3210 於 26-3-2008 17:01 發表
我想問...買賣會唔會有中木馬既可能..
因為我上次buy左粒500m既紅寶-0-

2個可能性 1.玩野都比你拉得切 2.贓物
回復 支持 反對

原帖由 魂﹏睿一 於 27-3-2008 12:34 AM 發表

2個可能性 1.玩野都比你拉得切 2.贓物

1.玩野都比你拉得切<---我都覺得係-0-
2.贓物 <----有冇咁傻仔呀...子爵級..係分流2放500m..=-=比我就去分流1放左佢....又或者自己用..
不過知道左冇可能有木馬都放心d...
3q~
回復 支持 反對

回復 3# 的帖子

你可以先沖黑胡+7~+8  機率仲係好高  但係+9就免了  我沖過N次+8沖+9都係得左1,2次
之後你可以先買一粒火寶 (火法既做法) 插洛去你長用個把武器(好快又換咁不如唔好插)
杖都沖上+7  因為如果你插左火寶 火系攻擊會勁左好多
呢2樣打如花應該唔係問題

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
+細細粒+ + 10 不錯的建議

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 25463993 於 27-3-2008 10:22 AM 發表
你可以先沖黑胡+7~+8  機率仲係好高  但係+9就免了  我沖過N次+8沖+9都係得左1,2次
之後你可以先買一粒火寶 (火法既做法) 插洛去你長用個把武器(好快又換咁不如唔好插)
杖都沖上+7  因為如果你插左火寶 火系攻擊會 ...

我d朋友話...你法c出冰技又係冰屬...出火技又係木屬...乜會加強d架咩
同埋我打咩lv好

有咩+7易d既方法
回復 支持 反對

原帖由 what3210 於 27-3-2008 18:29 發表

我d朋友話...你法c出冰技又係冰屬...出火技又係木屬...乜會加強d架咩
同埋我打咩lv好

有咩+7易d既方法

因為早排個改版將個屬性系統改左 你把武有火屬+火屬技能打金怪會再有加乘 以前就只係睇技能或普攻睇武器屬性
回復 支持 反對

原帖由 魂﹏睿一 於 27-3-2008 08:48 PM 發表

因為早排個改版將個屬性系統改左 你把武有火屬+火屬技能打金怪會再有加乘 以前就只係睇技能或普攻睇武器屬性

咁請問..我入火寶...咁我之後轉職轉火?
都係問升lv同埋搵錢法..
回復 支持 反對

你有排先轉到啦  唔駛諗咁遠住...
你上http://sberry.myweb.hinet.net/
有教你點玩  但佢裝備個D唔駛理佢
唔明再問我
回復 支持 反對