打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 楓之谷一轉法師衝等方法

關閉 [複製鏈接]
真係好想笑你
樓主咪潛水啦

wow, 問黑肥肥係邊
原帖由 雷鬼宿宿 於 1-5-2008 22:00 發表
楓之谷法師LV26~30黑肥肥領土II

等級超過25之後,就是2轉前的準備期!不想花太多水錢的法師,可以先找黑斧木妖來打,
因為木妖們的防禦低,移動速度慢,玩家可以趁怪物還沒靠近就打死好幾隻,
岩石路II、III就有大量的黑斧木妖和少量的黑肥肥出沒!
水錢足夠,而且不怕戰鬥太刺激的玩家,
可以到黑肥肥領土II打黑肥肥!打一隻黑肥肥和打一隻黑斧木妖的效率差不多,
但是黑肥肥移動速度超快,還喜歡衝來衝去撞玩家,數量與重生速度也快,
因此玩家打怪的時候要很專心,一看到黑肥肥重生就要馬上打死他,沒MP或HP就趕緊灌水,
免得一不小心就變成墓碑喔~

8點20分 寫完篇野 8點21分 開貼問 邊度有黑肥肥
樂古真係俾你尼d小朋友影衰哂
回復 支持 反對

o下  你冇野呀  high大左呀  轉貼wo[[yoyo_142]] 睇清楚先講野啦    你發姣發上腦呀  

睇清楚先學人嘈啦  係都要比人串

http://mymaplestory.pronet.tw/in ... ig_3=0&bigA=b&js=m8

講真我係唔知黑肥肥係邊wo[[yoyo_163]]

回復 支持 反對

篇文後面 寫你個名黎做咩 ?.? 諗下都知係作文者先會放個名係後面啦
仲兜, 俾人踢爆左喇
[轉貼]都唔識加 自己整兩個point出黎, 暗示篇野自己打, 宜家又兜, 話轉貼
17,請尊重知識產權
               任何有關版權的作品,不可提供下載
               如:楓之谷的動畫,楓之谷nds遊戲等
               或者音樂(遊戲內soundtrack不在此限)
               轉貼別人原創文章,但別人不同意也是(這要靠你們的舉報了)
               nakuz是一個對版權非常注意的論壇,所以會嚴懲

香港一大文盲, 睇好板規先串啦
咩point都冇提出, 就話人發姣, 想扯開話題?.?

回復 支持 反對

[轉貼] 楓之谷一轉法師衝等方法

你盲嫁  咁都要人提

咩叫冇point    你果d叫冇point啦

冇兜過wo

我有用[---]間開嫁   pq果道

你冇野呀    你嘈人有point咩   唔覺wo

對你冇用你就接埋彈開啦

篇文後面寫我個名 我鐘意呀  點呀  冇point怪
回復 支持 反對

我用 [板規] 作為point
你呢?.?
香港恥辱, 仲死兜

幾神, 開完貼教人 ,之後再開番貼問黑肥肥係邊

我有用[---]間開嫁   pq果道
你有用關我咩事?

篇文後面寫我個名 我鐘意呀

睇下d 小朋友 幾鐘意兜 俾人話 就用'我鐘意呀' 黎兜 仲有冇第二句呀
暗示就暗示啦, d小朋友 真係冇得救

睇好板規先串啦

回復 支持 反對

連黑肥係邊都唔知

打都未打過點知好唔好升?

可憐

自己衰就好

唔好貼d垃圾文上黎樂古俾新手睇

害死人;P
回復 支持 反對

其實. . .係篇野最后加自己個名唔係想話自己寫咩囧??
如果唔係又有咩意思??
中文有D野唔係一定要寫出黎既
放得係最后就係想暗示自己寫啦. . .
當然 你可以話自己鍾意加係最后就加
不過我覺得你係係到死雞撐飯蓋=__="
你都加左轉貼咁最后加自己個名有咩為?
可唔可以解釋下??
又係你鍾意??
回復 支持 反對

摟主好搞笑
係米d form 1-2?
用埋d火星文字: 無point怪
講耶wo wo勝,唔識打“喔“?
講[個人意見]之後重要加埋自己個名上去?
誤導人想博人看唔到加分?
n年前d文章都post上來
看唔看都罷

p.s看無綫d醒目動畫?
簽名個幾條友好像係乜乜5點套智障節目?
回復 支持 反對

原帖由 yauhowai 於 2-5-2008 14:17 發表
摟主好搞笑
看唔看都罷

p.s看無Ł ...

東瀛女優國d動畫毒害小朋友;P
轉自Uncyclopedia偽基百科
回復 支持 反對

原帖由 yauhowai 於 2-5-2008 14:17 發表
摟主好搞笑
看唔看都罷

p.s看無Ł ...

果套野叫東瀛女優國(好似係)
回復 支持 反對