查看: 4871|回復: 35
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[原創] 小弟跟另一個AOC玩家對戰一場(激)

我都唔知佢係邊個
人地幫我約佢

我叫:sosad:

http://www.sendspace.com/file/udt7z2

薯仔 vs 某人(激) - 20-Jul-2008 00`15`38.rar

221.06 KB, 下載次數: 190

評分

參與人數 1樂點 +8 收起 理由
食蕉連皮 + 8 save-1

查看全部評分

回復

唔係ar....2控1 ge game都夠膽拎出黎post~
爆經都唔夠人快,人地升城死馬低你200分,上完城反超你100分好明顯啦
d輕騎又控到識逐隻槍拉~如果打到咁都仲可以逐隻輕騎控,你神手了
回復 支持 反對

打得好激~有無2控1我就5知...我淨係知4p既騎士未升齊野,佢忘記升?
回復 支持 反對

唔知4p係咪唔記得升la
但係可以用樓主個視野睇下,有次佢冇控到僧侶,但係d僧侶識自己招馬的@@
而且當觀佢ge人一棄之後,佢由原先長期保持爆人口跌到只有16x人口
只係後期攻入對方,人口先有回升,2控1 太明顯了
回復 支持 反對

可能打個個5知,係睇個個多手掛.....
回復 支持 反對

你話輕騎果到
你可唔可以講幾時去到幾時有2控1?
我反反覆覆睇左4-5次40分打後地圖左邊果到
除左有2,3隻馬係未到集結點就打人
其他馬好多都係去到集結點先打人
而且係跟住村民走,只係對手唔夠多戟兵
至於果2,3隻馬,我都唔知係有人幫我,還是我係從其他地方叫過去,又或者果陣咁岩我禁D輕騎去打人
但你話拉人地D長槍,我真係見唔到

至於僧侶果到可唔可以俾個時間我?
我都唔太sure邊到有人幫我控

至於人口drop得好勁果個問題
係我唔記得生兵
我玩果陣都知衰,好多時間無生兵,D兵又死晒
呢樣我好深刻
後尾生返先爆返人口

回復 支持 反對

既然你堅持自己冇2控1, 我都好想領教下閣下神級實力, 幾時約個時間指導下我咁???
回復 支持 反對

原帖由 靚人有靚圖 於 21-7-2008 21:06 發表
既然你堅持自己冇2控1, 我都好想領教下閣下神級實力, 幾時約個時間指導下我咁???

挑機輸左會唔會好lor 架....
回復 支持 反對

回復 8# 的帖子

佢咁講即係好有信心win,可能勁人黎...記住放檔俾我地睇
回復 支持 反對

係lor
快d打啦
放番d有水準既save出黎啦
成日睇你同埋d新手中手玩好悶
唔係台灣仔見到e d save....實以為香港無高手
回復 支持 反對