打印 上一主題 下一主題
收起左側

兵堡 1打1必勝教學 新手學了不會怕

關閉 [複製鏈接]
原帖由 kagten 於 2-10-2008 13:50 發表

我都好佩服你
之前3打4你輸左賴同盟呢條數我都未同你計
你而家話 (我著自己過往的敗績作總結)
你自己用咩心態同我講估你估我唔知,仲諗住足我字失,你當其他人白痴??
為保之前贏過我既金7招牌,揚揚緊係唔同我打嫁 ...

咦...
小朋友, 搞清楚一樣野先,
係我唔同你計, 唔係你同我計  <--廢話來的, 不理可也.
賴同盟  係嚴重錯誤既觀念 <-- 我廢是再同你講, 你根本接受唔到評價, 而將所有有關評價既野視為褒貶 (不論係唔係同你有關)

揚無同你打, 你同無名打一樣輸.

雄爺...你又要我講幾多次你先吸收到呀...
我之前講得好清楚, 好認真咁同你講,
我冇當其他人白痴, 我只係當你白痴!

你用依個acc黎開post, 係方便同人嘈果時重覆re人比人扣分?
回復 支持 反對

原帖由 chun789chun 於 2-10-2008 22:04 發表

咦...
小朋友, 搞清楚一樣野先,
係我唔同你計, 唔係你同我計   

唔知邊個當日邊個話土日薩 vs 蒙波法維
冇料學人3打4,打新手就得,輸左賴同盟廢,個個咪chun囉
呢個係我唔同你計先岩
你咁樣輸法,對人不對事好正常

惡人為保之前贏過我既金漆招牌,而家緊係唔同我打嫁
我開大正門比佢任挑,佢都唔同我玩啦,緊係金漆招牌緊要d架
最好你post埋以前贏過我既save tim,反正個時我係新手又唔怕咩
之後我順便教埋人地用Z
反正惡人以後都唔同我打

回復 支持 反對

原帖由 kagten 於 2-10-2008 14:08 發表

唔知邊個當日邊個話土日薩 vs 蒙波法維
冇料學人3打4,打新手就得,輸左賴同盟廢,個個咪chun囉
呢個係我唔同你計先岩
你咁樣輸法,對人不對事好正常

惡人為保之前贏過我既金7招牌,緊係唔同我打嫁
最好你post埋 ...

好心你,
冇能力完全理解人地既說話,
就唔好代表人地講野.

紅字 就係你對我既說話 理解出現問題,
然後產生出黎既 "錯誤"

你既save, post出黎唔係唔得.
不過你當時既實力, 只需要巡打就贏了.
恐怕無其他技巧可尋.
回復 支持 反對

原帖由 chun789chun 於 2-10-2008 22:18 發表

好心你,
冇能力完全理解人地既說話,
就唔好代表人地講野.

紅字 就係你對我既說話 理解出現問題,
然後產生出黎既 "錯誤"

你既save, post出黎唔係唔得.
不過你當時既實力, 只需要巡打就贏了.
恐怕無其 ...

大佬,半年前我新手黎嫁
你唔比AOC有新手存在??
對住個新手話自己勁,有咩咁光彩呢
又唔見而家同我打返場,我識用z佢就縮啦?
我光明正大由8月中等到佢而家10月,佢就搵返以前我輸左既歷史黎講
有場仲搞笑,4打4就當1打1,我比人控左兵冇左z佢就當自己贏,即日叫佢打多場佢就即刻縮沙,全個隊2都有眼見
呢d叫做有勇氣同我1打1嗎???稱佢做賤人就差唔多
我評價你以前不自量力挑人3打4,你有接受嗎,其實你自己都係將有關評價視為褒貶

贏到白日夢話自己勁丫,我話你叻叻
可惜就連綠亞都未識玩呢
搵隻兵引黎引去就叫破Z,咪玩啦,又唔見你玩下進化論,爭堡同人地片過
問你Z有咩特性你都唔知啦
你咁叻咪兵堡1打4囉天才,洗唔洗3打4都輸比人wo
輸左唔緊要呀,最緊要你輸左之後話同盟廢搞到輸左
做你chun同盟真係慘,明明你賴同盟廢而家仲話我理解錯誤

另外我聽聞有惡人會員話你chun789chun挑撥我同惡人嘈交
你又自稱唔係惡人會員,但你講揚揚既歷史仲熟過惡人d會員,個知識仲要係斷章取義個隻
唔知你有咩好解釋,係唔係想以隠形既身證幫惡人揚揚講好說話

回復 支持 反對

回復 14# 的帖子

哥仔,
從來只有你無端白事發post去挑釁人,
我點挑釁你地?
唔通我開個post打返你以前d衰野 for你地嘈?
覺唔覺得自己講得好荒謬?

我re親你,
好少係有關我獨有對惡人既見解,
即使有, 都係眾所周知既.
但我盡量保持個人意見, 唔引經據典.

你唔好企圖將面對我既恐懼* (解構你既卑劣行為)
轉化為混淆大家視聽既陰謀論.

如果,
我是說如果,
你一直只是沿用 同一個acc來發言,
你的發言目標就會好明顯.
十居其九都是在針對人,
那麼究竟是誰的心理出現問題,
使得佢含恨半年.

再說,
以你的程度,
是不能理解我當時既叫戰行為.
因為你心裡只有贏, 贏, 贏, 和贏.
我叫3v4,
已是過去用了很長篇幅去討論的事,
我就不作討論了.

請你理性一點,
即使一件事未有終結,
亦請不要私定結論.

ps: 請勿發表重覆內容,
      浪費時間.
回復 支持 反對

原帖由 chun789chun 於 3-10-2008 07:22 發表
哥仔,
從來只有你無端白事發post去挑釁人,
我點挑釁你地?
唔通我開個post打返你以前d衰野 for你地嘈?
覺唔覺得自己講得好荒謬?
我re親你,
好少係有關我獨有對惡人既見解,
即使有, 都係眾所周知既.
但我 ...

照你所以你唔會無端白事發post去挑釁人
咁我你又做咩會講返以前既事呢
你自己留貼大家都有眼見啦(咩雄哥咁得閒打教學,為著自己過往的敗績作總結)
你咩心態同我講野大家好清楚啦,你呢d叫做對人不對事

我眼見某d人好鐘意兵堡1打1巡邏打沒巡邏,我認為兵堡唔係用黎1打1
先至開貼教其他人包括新手防Z,呢個貼我係對事不對人
不論係唔係惡人,或其他人開兵堡1打1,我同樣會出教學話比大家聽兵堡唔係用黎1打1

另外你3打4的一場唔係因為你輸既問題
而係因為你輸唔起既問題,你知唔知3打4壓力好大,你仲要要求同盟幫你打贏我,唔贏你就責備佢玩得唔好
其實你自己心入邊都係避唔開贏呢隻字,你中毒可能比我更加深,因為我發現你專門咬住我既貼回覆(特別是近日)
就連開新ac都比你咬住我唔放,你根本就係對人不對事
你話我含恨半年
首先我唔會恨你chun,因為你輸過比我,你責備同盟你唔岩,只有你含恨我,我根本唔會含恨你
我係含恨惡人,正因為惡人佢地實在太賤格

講歷史
我以前輸比揚揚不是問題,但揚揚太囂張自大係另一個問題
1打1比揚揚用巡邏輸左之後,你估我冇佩服佢咩????我都有試過同揚揚做朋友玩aoc
我1打1輸左比揚揚之後問佢,你維打日咁勁,香港有冇人打贏過佢,佢話沒有
我問台灣有冇人打贏過佢,佢照樣話沒有,之後我就稱呼佢香港第一神手
揚揚話想其他族打,我都有介紹佢打同其他族打,包括皇城,仲係同佢合作打皇城
我就同皇城講,呢揚揚條友香港第一神手,維京打日本,同揚揚合作打左幾場
揚揚話文明唔好同盟唔夠,搞到輸左,又話咩皇城廢,皇城又倒返轉頭話揚揚廢
呢次係第一次比我見識到咩叫背後講人壞話
因為揚揚輸左既關係,佢叫我拉人唔好再打香港第一神手,我之後拉人都冇再打呢幾隻字
有一次,揚揚拉齊朋友玩aoc,我就做左下邊個隊,玩左幾場之後,有一場我重入滿人,我msn叫揚揚比位我
揚揚話(你再入黎都係比我強姦,你不如唔好玩)睇到佢咁串咀真o哂咀,唔玩咪唔玩囉,冇左揚揚我又唔洗死
佢咁串咀我緊係同佢嘈,話佢講野有問題,唔夠講揚揚威脅放我3場輸左既save上網
我咪同佢講(你夠膽就放上網,最多大家一齊研究下你用邊招打贏我姐,反正我對自己既名聲又唔汁著),就係咁反左面
淨係睇果3場save贏我,我根本就唔知佢搞咩,但我知道進化論有班人玩民兵戰好勁
我識z係因為我問人進化論d人,人地教我用我先至識Z
之後我先知原來我比個神棍欺騙左咁耐,我由新手變強都係全靠自己多玩多學得返來而不是揚揚,唔似得chun你咁玩兵堡都要靠揚揚
我估你都係個種比人踩到上心口都要擦鞋個款人,唔好意思我唔係你
我只會佩服白日夢呢d真正有品既高手,話埋比你知白日夢好耐之前已經識巡邏,而唔係只識得兵堡1打1既
神棍
直到8月再入佢地場玩,個場仲搞笑,4打4輸左仲要係輸比街人唔鋸叫我兵堡1打1,1打1仲要係4個人藍隊4個人紅隊
我比街人控左兵冇左z佢就當自己贏,咁唔公平情況下,叫佢即刻ag打多一場,佢就當之前個場贏左我
佢明知打唔入我,唔同我打好正常
呢d叫做咩?呢d叫做賤人
自此之後我由8月中等到佢而家10月佢都未同我打
由8月開始計算等左佢2個月都未同我打,呢d叫做縮頭烏龜
之後我仲發現原來平時好地好鐘意響我背後講人壞話
惡人係冇一種說服力說服我覺得你地勁,只有冇品既行為說服到我覺得佢地無恥

今時今日有人貼左圖惡人會員挑人1打1事件仲要用bug,柒到正就冇得唔認衰啦,唔係咁鬼正仲唔幫d會員解話咩,如果唔係樓主提早影相影到殺189人升帝,而係等到惡人殺左到250人先至影相,你估下惡人會唔會認自己用左升帝bug

殺189人死235人竟然惡人升帝先,真係勁,不過我認為某程度上惡人班老大都要負返d責任
如果唔係因為惡人班大佬做左個壞傍樣,d會員都唔會有樣學樣
最值得讚賞既就係,惡人會員比老大既仲更加有勇氣道歉,可能做老大面子問題吧。
兵堡1打1實在太新詠的遊戲了

惡人講完而家問你chun
chun你話你自己唔係惡人,惡人既事你又做咩3番4次出聲呢
聽到惡人一邊既說話而評論我,而唔聽埋我另一邊既說話
反而版主感恩同你好唔同wo,人地真係中立,會聽哂人地說話先至作出結果
唔似得你咁扮第3者,扮公道,其實就係假公道
你話自己唔係惡人但又幫惡人揚揚解話,仲要解得好差個隻,知d唔知d咁既款,你呢d咪叫做夏蟲不可語冰囉
你係想引我爆惡人揚揚d衰野,挑撥我同惡人關係??
還是你其實係想幫惡人揚揚解話呢??
直接d答我

回復 支持 反對

小朋友.
在用刀子插人心口時,
不要對著路人說,
"我沒有殺人".

你開呢個POST既目的,
不是傻子便能清楚,
說出來,
還有人會因為你那長篇大論的廢話而心存質疑嗎?
不要太天真.

"就連開新ac都比你咬住我唔放,你根本就係對人不對事"
我想問, 你開左個新ACC 就代表你有改變?
你要記住,
你就係你,
你開個新ACC唔代表你既思想有進步,
一樣質素既發言, 一樣目的既發言.
剪個頭, 著套老西就大個仔喇咩?
唔好禁天真la...

"呢個貼我係對事不對人"
你將你呢句說話 緊扣你呢個POST吧,
你難道不會天真得認為你自己有崇高的情操?

我唔係賴同盟<-- 你理唔理解到?
依家更甚話我 責備同盟?
從何而見?
你腦子無問題嗎?
還是你天真地認為 " 唔知係唔係賴" ="必定係責備" ?

你幾時見我幫揚呢?
雖然我有問題, 我會直接問佢.
但係,
一直以黎,
你既post, 我只會針對你既言行黎評價.
絕少涉及你所討論既內容.
我想問,
我點偏幫呢?
係咪唔幫你講好說話, 就等於幫左揚講好說話?
成熟點吧.

總結: 你好天真.

(大佬, 你係咪連你自己做咩要發呢個post都唔知呀?????)
回復 支持 反對

哈哈
責備同賴係同一個意思
回復 支持 反對

哂氣啦
得你識巡打咩
講真,巡打都唔係咩新鮮事啦
座底5年前已經有大把人提出過,而家比你班友仔翻炒扮新潮
世界上又唔係得巡打一種控近兵法
都唔明點解你地班友以為識巡打就勁好多咁,
亂咁用方法控兵都係一種缺憾
回復 支持 反對

原帖由 kamkam2005 於 4-10-2008 07:28 發表
哂氣啦
得你識巡打咩
講真,巡打都唔係咩新鮮事啦
座底5年前已經有大把人提出過,而家比你班友仔翻炒扮新潮
世界上又唔係得巡打一種控近兵法
都唔明點解你地班友以為識巡打就勁好多咁,
亂咁用方法控兵都係一種缺 ...

唔係新唔新鮮的問題
係多唔多人識用既問題
我諗你都識惡人d人
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3320221&extra=page%3D3
解釋一下點解咁多人唔識用z呢個現象
我要哂命的話,會開新ac嗎?
多一招新招有何問題?
好簡單,只有唔想人地識Z既人先至會批評

回復 支持 反對