查看: 5368|回復: 79
打印 上一主題 下一主題
收起左側

又是一年一度的聖誕節*搞活動*

關閉 [複製鏈接]
我們自貼區每一年都有不同的活動"

今年我們想搞些户外活動....

各位會員都可以參加的,
              但現在想大家說一說你們想聖誕節什麼時候去、去那兒、玩什麼東東等等...

每一位會員都可以講低你們所想...而合理的答案我會各送一分給所說的會員。

請大家不要在這帖聊天,,,會作為"昆" post處理 --扣10

PS:只要不離題就不會版扣分!

所以參加者須是認證的會員

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

現時分別有:
1,BBQ
2,打邊爐
3,環球嘉年華
4,OCEAN PARK
~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

日期:
為2008年12月22日至2008年12月28日內舉行

~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

回復

bbq 石澳

集合點 筲箕灣地鐵站

12月24-12月27

或是但一個星期六日

1228除外

評分

參與人數 1樂點 +1 收起 理由
SIU貓喵 + 1 多謝參與=]

查看全部評分

回復 支持 反對

去環球嘉年華,,[[yoyo_118]]
今次好似多左好多野,,[[yoyo_116]]
右可以坐摩天輪睇夜景,,好浪漫啊[[yoyo_121]]

評分

參與人數 1樂點 +1 收起 理由
SIU貓喵 + 1 很好的意見

查看全部評分

回復 支持 反對

我想參加-_-but最好就星期六or日-_-"
我想打邊爐多d-_-室內冇咁凍~3~"

玩交換禮物xdd-_-v"好耐冇玩過-0-"

回復 支持 反對

原帖由 麵包朗 於 27-11-2008 23:37 發表
去環球嘉年華,,[[yoyo_118]]
今次好似多左好多野,,[[yoyo_116]]
右可以坐摩天輪睇夜景,,好浪漫啊[[yoyo_121]]

-_-但係太多人`?!
今年幾時搞!
回復 支持 反對

原帖由 牙宗 於 2008-11-27 23:38 發表

-_-但係太多人`?!
今年幾時搞!

就係正12月30號啦![[yoyo_138]]
去海洋公園仲多,,[[yoyo_113]]
如果唔驚無聊既,,去打邊爐囉[[yoyo_112]]
回復 支持 反對

原帖由 麵包朗 於 27-11-2008 23:40 發表

就係正12月30號啦![[yoyo_138]]
去海洋公園仲多,,[[yoyo_113]]
如果唔驚無聊既,,去打邊爐囉[[yoyo_112]]

明白-_-`
打邊爐係唔錯-_-但係之前應該都搵下野玩吧-.-
回復 支持 反對

我覺得bbq好d..-_-
多人啊嘛..
回復 支持 反對

原帖由 SIU貓喵 於 27-11-2008 23:33 發表
我們自貼區每一年都有不同的活動"

今年我們想搞些户外活動....

各位會員都可以參加的,
              但現在想大家說一說你們想聖誕節什麼時候去、去那兒、玩什麼東東等等...

每一位會員都可以講 ...

加番係要認證左既會員a____a"

評分

參與人數 1 0 收起 理由
SIU貓喵 0

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 ah'mi=) 於 27-11-2008 23:43 發表
我覺得bbq好d..-_-
多人啊嘛..

係既`-0-`
不過係錢銀方面就難計d`所以如果BBQ方面就要一早講定點樣計@@
回復 支持 反對