打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 討論911

911好平常姐,,係段位個個到係咁既啦,,我唔信你地打段位冇用911個囉
回復 支持 反對

911  e個觀點  係以前數碼時代都係唔成立
人地話係未係~~~尤其玩死鬥場  911根本就係唔夠打先會咁做
樓上  唔係話避就避ga~911單事夠冇得避 廢話
玩村10場 入角  你係封左人  人地補彈  你係死就死  點避ar

另外講 ...
冰狩 發表於 8-2-2009 04:45

又係呢個問題  每次都只會用村10既死角做例子  
但係又冇諗過  點解你要入去?   我已經講過  要盡量避免入去死位
如果你已經係個死位  就算係超級高手都難免會輸  但係如果你唔入去呢?
又或者你唔比人地入去呢?  如果你意識到人地會911你   你就唔應該再入去
仲有咩叫 " 你係封左人 人地補彈" ?  如果你封左人地  但係人地補彈會補死你既話
即係你連自己都封埋?  如果你有玩泡泡堂或者韓服  你就知道911其實冇問題
只係台灣人既奇怪思想先會禁911   同埋遇到泡泡堂或者韓服既高手  你想911佢都難
回復 支持 反對

22# 愛妳穿越時間╭

非常同意!這位人兄!

我都講過,911一定系有最先果個人爆出來既。之后一路傳咯去。一只平常既GAME何必自已搞今多野出來呢。果個人可能看到美國911看傻左啦,穿莊10唔比用針都算啦,種要唔比呢樣個樣,打唔贏就唔比用針,在來唔用針都贏,遲下連走都唔比走呀,叫你企系到比佢咋呀,冇話遲D, E加都系,有D人會話你正系色走,唔通企系到比你咋呀。唔通去吃你咋彈就叫高手咩=  =‘’配服!
回復 支持 反對

我覺得冇野比嬴更  緊要
回復 支持 反對

基本上
911是戰術 在台灣各大論壇都公認了
為何這樣說? 就當你沒速度
多用技術就可以反9人
一齊是看技術~
回復 支持 反對

我玩段位會911囉..要羸嘛..-0-
不過玩無差就唔會911咁衰-0-
回復 支持 反對

911又點姐 遊戲規則又冇寫
回復 支持 反對

我覺得911好正常= =''
你有本事可以9我= =''
人地玩海14 ~~野戰~~911好難GA~~
村10就容易D~~
村10  911  2P1  的話就吳係幾好LO~~
但係我都成日911  GA啦~~
個GAME 比得你9~~就無問題~~
好似半身,走針咁~~你識就可以用~~
回復 支持 反對

911我覺得無問題囉''
回復 支持 反對

911完全冇問題
1.界定模糊:咩叫911?我放既彈另大家一齊死=911?咁係咪連自殺都唔比?好幾十次我上左隻慢龜,諗住自殺所以是但放幾粒彈,點知殺到人,之後比人話911,你可能會話我打橫黎講,但的確我只係想自殺,無論殺唔殺到對方.
2.遊戲無限制:係各大型比賽都唔會禁止911,遊戲本身更加唔會禁
3.911根本係合作/技術既表現:你肯定你可以9死人?你肯定你9死人之後夠你既會係對友先?如果你話2.1 or 3.1等等,對得1個果方唔公平,我會話大佬,而家2打1你以為咁易架?你果team少人d緊係冇咁著數.

題外話-仲有咩禁幻影,禁標,禁飛碟(n雙)果d全部都係多q餘~人地隻game設定既道具都唔比用?你過主啦,玩其他game啦不如.如果係用$買果d道具,我只可以講,呢個世界有$著數d係不變既事實!

結論係部份台灣人諗野真係好87,做埋晒d低b野,好多次,我成場都食唔到鞋,勁慢,之後係咁走佬,之後比佢地班台灣人串,話咩跑狗,只會跑等等,我無言左,大佬連跑都唔比,企係度比你炸?
回復 支持 反對