查看: 44696|回復: 11
收起左側

[官方情報] 《尋仙online》中國首部世紀電影級3D遊戲大作

《尋仙online》中國首部世紀電影級3D遊戲大作

全國首部泛文化電影級3D遊戲大作
《尋仙online》是中國遊戲史上首部以電影的方式打造的3D網遊大作。與「中國美術片鼻祖」上海美術電影製片廠籌拍全國首部遊戲改編電影、聘請《哈利波特》原班配音人馬為《尋仙online》打造電影級配音、奧運動畫供應商「水晶石數碼」操刀製作頂級動畫預告片、以及攜手與中國愛樂樂團打造電影級配樂,無不體現出《尋仙online》與國際級製作理念接軌的大作風範。

為2009年中國風格線上遊戲打開全新一頁
香港遊戲橘子營運長汪大維表示:「香港市場上中國風格遊戲其實很多,但香港遊戲橘子相信《尋仙online》能夠成為今年中國大陸最成功的線上遊戲,創下中國自製MMORPG同上人數最高的紀錄,必定是非常有潛力的。電影的畫風再加上大眾熟悉的中國民間傳說等因素,所以香港遊戲橘子有信心《尋仙online》是非常適合香港玩家的各種需求。《尋仙online》營運小隊一定會為大家創造一個全新的鬼怪神仙世界,為2009年中國風格線上遊戲打開全新的一頁。」   

如果想了解更多有關《尋仙online》之詳情,請瀏覽形象官網:  http://www.gamania.com.hk/
回復

埸景OK靚~
回復 支持 反對

好期待啊....~~
回復 支持 反對

08年都有留意呢隻game,
但搵唔到官網,,而家終於有啦=]
回復 支持 反對

d場景ok唔錯a
期待@@
回復 支持 反對

我玩梗大陸版,不過係簡體字,太多亂碼,
等梗佢出香港版,
最鍾意佢可以捉妖
回復 支持 反對

芝士  你玩緊咩sev 我都有玩大陸版
回復 支持 反對

我玩廣東第一個SERVER…
但係玩到好抆…因為太多亂碼…
尤其是玩問答的任務,都唔知佢問乜…要係咁撞…
好想佢快D出香港版
回復 支持 反對

http://www.xxonline.com.hk/  <---呢個官網係咪仲未開?我入唔到
回復 支持 反對

去官網睇睇先@@
回復 支持 反對