查看: 2879|回復: 20
打印 上一主題 下一主題
收起左側

迷你兵堡 ( 15/7 update)

see it ~!
support 迷你兵堡

已記錄遊戲 - 09-七月-2009 01`13`32.rar

296.07 KB, 下載次數: 125

已記錄遊戲 - 09-七月-2009 21`10`17.rar

531.83 KB, 下載次數: 98

team 1 法條匈波 vs team 2剎土西日

已記錄遊戲 - 09-七月-2009 20`27`49.rar

277.76 KB, 下載次數: 66

已記錄遊戲 - 10-七月-2009 20`43`14.rar

399.47 KB, 下載次數: 63

已記錄遊戲 - 10-七月-2009 23`06`48.rar

387.04 KB, 下載次數: 56

已記錄遊戲 - 14-七月-2009 22`53`30.rar

306.26 KB, 下載次數: 50

已記錄遊戲 - 15-七月-2009 00`07`44.rar

241.69 KB, 下載次數: 50

15 mins gg =.....=

已記錄遊戲 - 15-七月-2009 00`22`50.rar

344.25 KB, 下載次數: 54

評分

參與人數 1樂點 +30 收起 理由
食蕉連皮 + 30 save-8

查看全部評分

回復

推阿,多元化的save可以充實下記錄區
回復 支持 反對

推阿,多元化的save可以充實下記錄區
roymen135 發表於 9-7-2009 07:02

thx
i hope more people play 迷你兵堡
回復 支持 反對

POST你踢人果D或者唔夠打叫AG令一場果D仲好啦柒頭
回復 支持 反對

POST你踢人果D或者唔夠打叫AG令一場果D仲好啦柒頭
F.托里斯 發表於 9-7-2009 21:40

你有呢d save你可以post出黎
回復 支持 反對

你咪再柒啦,邊個得閒場場SAVE,有冇做過心照啦
回復 支持 反對

你咪再柒啦,邊個得閒場場SAVE,有冇做過心照啦
F.托里斯 發表於 11-7-2009 05:19

講真 心照啦 AOC有咩可能無輸過? 唔夠打 好正常
你話樓主有踢人  踢人總有理由  咁有無人投訴先 ?
回復 支持 反對

踢人唔係話無可能,但踢人背後總會有理由,不如你將件事詳述一下,會唔會對你,對樓主都公平d呢
而你一開始就叫樓主咪柒,其他人先入入主,就唔會覺得你講緊事實,只係覺得你想串樓主,說話應該禮貌翻少少會比較好
回復 支持 反對

佢踢人既理由就係自己隊D人死左兩隻王就踢或者對方死左個,佢就踢自己隊一個佢唔識既留返佢同佢兩個FD話玩3V3
回復 支持 反對

通常我踢人係踢lag的人
因為這劇情lag是很難玩的,跟槍戰一樣
另外不會玩和不合作的人也會踢
我踢人會經被踢果team 既人過半數人同意先踢
我win會叫ag lost也會叫ag
回復 支持 反對