打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 除夕 倒數 【聖誕/除夕 留言版】

不如順便延續到元旦啦-3-哈哈
系世頻倒數完之餘,慶祝新得一年到來,不忘為我慶祝生日@@~~(無惡意[[bao_38]]
=3=快樂快樂(飄走~~[[bao_14]]
回復 支持 反對

咁我祝大家『聖誕快樂』(流料條友死開-,-)多謝你地都一直咁幫我.

e到亂講咩都得既話,我就想同1個人講聲sorry

細細文哥哥sorry,之前以為你有份踢我,我先同你打埋!@#$%^&*,e家我知道件事,sorry,我e家好比心機整裝...

我知你之前都原諒左我一次,但你想原諒我就原諒我啦,5原諒都5緊要,我起馬都要同你講對5住,唔原諒我都5好串我[[bao_10]]
回復 支持 反對

===分隔線===

如下回覆當作除夕的,每個回覆均可獲得樂點。

祝新年快樂^^

即到3號為止。
回復 支持 反對

除夕快樂 希望大家係2010年有個新開始

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
無名方士 + 5 除夕快樂。

查看全部評分

回復 支持 反對

除夕快樂 呀~~~~~我的慶祝:3,2,1,happy new year~,跳上床,訓覺~

評分

無名方士 + 5 Happy New Year~

查看全部評分

回復 支持 反對

除夕快樂~~新一年大家有錢收啦~~[[onion_15]]

評分

無名方士 + 5 Happy New Year

查看全部評分

回復 支持 反對

今晚就係除夕啦! 好快新既一年就到 !
[[onion_01]] 係度祝大家新年進步 ! 心想事成 !

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

除夕快樂........
今晚係屋企打(等)T.T

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

最後27分鍾~~大家有咩願望係新一年快d講喇[[onion_21]]

小弟既願望係....今年上堂訓教唔洗比老師捉到xD~[[onion_38]]
回復 支持 反對

除夕夜快樂~~(又遲講咗添)學小優話,講定出年~哈哈....[[onion_40]]

評分

查看全部評分

回復 支持 反對