查看: 2433|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

我切切低低傷了一個女仔的心

關閉 [複製鏈接]

我切切低低切了一個女仔的心,你唔好以為我好好受...其實我到e加都係緊緊於懷  
3個角色  1個我  1個a小姐    1個b小姐
事情係咁既,我係開學之後果時就識左b小姐佢係同我同班的之後再識到a小姐,a唔係同班,因為係開學果日佢地2個就識左,本身之前我無諗過鐘意佢地其中1個既,可能係日9生情,加上我自細讀男校未試過比你女仔拖過,有一次我地3個去街a同b先後咁拖我,無幾耐我開始有d鐘意左a,我同b講有咩方法可以追到佢,之後日日同b講電話,比較少同a講電話,只係msn多,我就係咁問b口風啦,直到有一日我認唔著,同a示愛,但係最後失敗,我好傷心,但係b係果2個星期不斷陪我行街,睇戲,食飯,我地去左9龍灣,沙田,長洲,x沙咀...,過左我同b最開心的日子,果時我又有d鐘意佢,加上身邊既同學不斷支持我地一齊,最後我係12月31日鼓起勇氣同佢講鐘意b,我地一齊左1個多月.可惜好景不常,我賤格認唔住又搵返之前果個女仔,我同左b一齊左之後,我地無再3個人一齊出街啦.
a果時唔知我同b一齊,佢同我講返果時唔係唔鐘意我只係唔想太快就一齊,我心如刀割,為左e一件事成日都唔開心,我又無理我女朋友姐係b成半個月,佢對我真係好好,無論我點法脾氣唔理佢,佢都會問好哄我開心.但係無奈地我又不斷係咁諗返a,其實我係想理b直到佢有一日認唔到我材對我說分手,但係有一日我同a一齊行街,點知有個同學行街經過見到,我唯有自己講分手啦,最後我過左2月14日之後同b分左手
分左手果時b都無嬲我,仲話有咩事可以打比佢,我覺得真係好對佢唔住,到e家講返有d想cry
但係結果係男女朋友後都不是朋友,我無理左佢2個月,之後我hi返b,佢都唔理我了,我諗佢對我恨之入骨,最近我又add佢,佢都係唔理我
我今日同佢講左句對不起,佢話無咁ge需要,我諗係我傷得佢太深,我再一次同佢講對不起,佢已經唔理我,
同佢一齊開心過既日子我諗我一細都唔會唔記得,但係最後我都覺得自己有負於佢
如果有時光機,我希望刪除佢同我一齊既記憶,和我再次成為好朋友
回復

你話你未拍過拖..
咁又點解中意A又會中意B呢?
系因為對得耐就中意?
如果你系一早中意A既..點解5去找佢呢?多數找B..
呢D我聽得多..原本系中意A..但系想了解多D A..
而去找B傾多DA既野..
自自然然...慢慢會中意B..
但系你又最後同左B一齊..
當你同B一齊既時間..你就5好再諗咁多啦..
你又去諗返A..咁算點呢??
E+你又後悔咁對B..
真系5明你想點囉E+..
回復 支持 反對

--我都唔知呀...總知就覺得 對佢唔住咁囉...好想要返e個朋友<不過我諗無咩可能加啦
回復 支持 反對

--我都唔知呀...總知就覺得 對佢唔住咁囉...好想要返e個朋友
pk1234pk9 發表於 26-6-2010 19:17

咁你仲對佢系點先?
問下自己中意邊個..
5好再去咁對人..
回復 支持 反對

我同a一齊 係唔會變的事實  但係我同時好想要返e個朋友..
回復 支持 反對

我同a一齊 係唔會變的事實  但係我同時好想要返e個朋友..
pk1234pk9 發表於 26-6-2010 22:36

咁你E+同左A一齊左啦?
你想同返B一齊做朋友..
咁我想知..B知5知你同緊A一齊緊..
回復 支持 反對

其實事情簡單D黎講啦
你根本都未知道自己鍾意邊個就亂咁去攪
一時又鍾意A 一時又鍾意B 你知唔知你咁攪法
最後傷到既都係其中一個 當之你簡左一個就要到低
唔好因一時自己既喜歡而 (移情別戀) 咁樣只會傷害到你身邊對你好既人
好好諗下點補救番你地3個既事啦!!
回復 支持 反對

好心你 有一個b咁好既女仔就好好珍惜啦   我以前個個絕對冇你個b咁好
回復 支持 反對

你個花心佬-口-"!!!
身邊有個咁關心你,咁愛你既人你都唔識珍惜=口=
回復 支持 反對

回復 6# =生無可戀)-
佢係分手果時已知我同a一齊..但係我真係好想要返e個朋友
回復 支持 反對