打印 上一主題 下一主題
收起左側

[搶鮮情報] 2012 Counter-Strike Online 世界錦標賽

《Counter-Strike Online世界錦標賽2012》報名預告        04/09/2012 親愛的玩家,

本地玩家將可踏上全球頂級電競舞台WCG2012大展身手!
WCG 2012正式納入《Counter-Strike Online絕對武力》為推廣項目,而香港亦已成為全球賽區之一,
《Counter-Strike Online世界錦標賽2012》將會選出香港區代表,勝出的冠軍隊伍除可獲得豐厚獎金,
更可取得免費機票住宿,代表香港遠赴WCG2012舉行地中國昆山與世界各地的精英較量,以爭奪全球最強的名譽!

至於選拔賽獎品亦非常豐富,獎金合共$10000HKD。而香港代表隊更有機會於WCG2012總決賽中獲得超高額獎金!

報名時間︰9月7日 至9月16日

賽制︰
16強初賽        單循環小組賽
8強、準決賽、決賽        淘汰賽
比賽模式︰一般
隊伍數目︰16隊

*如報名人數過多,將會以抽籤形式決定參賽資格

比賽資料/規則︰稍後公佈
報名方法︰稍後公佈

想站於全球最高舞台與各地區的精英一較高下,或欣賞頂級電競賽事,均請支持《Counter-Strike Online世界錦標賽2012》!

《CSO絕對武力》營運團隊 敬上

http://www.csonline.com.hk/news/v3_noticeDetails.aspx?Year=2012&ID=3078

9/7開始報名@@"
回復 支持 反對

回復 90# lemontom

好少留意粉c團的去向
回復 支持 反對

回復  lemontom

好少留意粉c團的去向
TonY乂佐助 發表於 4-9-2012 15:30

你冇玩過佢D活動?!間唔中 中下獎夾埋都收到$200幾蚊, 等於官方俾錢我玩~
回復 支持 反對

唔知世界第一係咪係中國區度報名?
回復 支持 反對

官網講有得報名了@@"第3名都有$1000,博唔博下好呢
http://www.csonline.com.hk/news/ ... ar=2012&ID=3135
回復 支持 反對

唔知世界第一係咪係中國區度報名?
lemontom 發表於 5-9-2012 15:03

其他國家都會好似香港咁選拔,第1名先可以參加全球總決賽wcg
回復 支持 反對

回復 95# lemontom

5個人分,每人2舊
回復 支持 反對

Hk會有機會嗎?
回復 支持 反對

回復 98# wing33

實有一隊
回復 支持 反對

回復  lemontom

5個人分,每人2舊
roompklee 發表於 7-9-2012 20:42