打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 《天龍八部2》玩家對移民計劃意向投票

之前你地想合SER個時就話GAMEONE機械式回應,唔理玩家感受
宜家GAMEONE合SER啦,你地又鬧GAMEONE唔整好D商會
回復

回復  天龍八部3

改版增加多D野玩先會刺激到人流咯,同合SER冇乜關係.合左SER咪又喺個堆人玩!能公平 ...
cheongssc 發表於 2-6-2013 04:51

唔可以既話 就唔會有70幾%人投贊同票啦 即使合左ser都系個班人玩
咁1個ser已經多接近1倍人啦  刷野組隊, 升lv, pk, 幫會聊天, 買賣等等
互動性係咪高左好多ar?

你都幾不知所謂  1日到黑開十幾個初心者係到反對商會會消失
不如實即d成熟d去面對啦
回復

唔可以既話 就唔會有70幾%人投贊同票啦 即使合左ser都系個班人玩
咁1個ser已經多接近1倍人啦  刷野組隊 ...
天龍八部3 發表於 2-6-2013 15:36

初心者唔夠數叫佢開多200個
回復

合ser好丫 全ser合一仲好 商會如果可以 開放多幾個就解決啦 真糸甘難攪
回復

今次投票特別提醒玩家留意C項既玩家商會消失問題,但投票既人又有幾多係有商會?大部份無商會既人就一定贊成合服 ,因為佢地自身根本唔會存在商會既利益問題,但有商會既人佢地可能投放左幾千港元去買商會,搶唔到商會賠9999金真係合理?7成玩家贊成,3成玩家反對,又有幾多個人係持有商會而去贊成合服?我相信有商會既玩家大部份都有可能係投反對票果3成人。今次既投票數據能唔能夠代表商會持有人對合服既意願?喱個問題值得GAMEONE去思考,始終存在利益問題,如果因為利益問題到最後反而令一班能夠投放大量資金落天龍既玩家流失,我相信代理公司會有更加大既損失。
回復

回復 332# 天龍八部3

您都幾9唔搭8
回復

回復 332# 天龍八部3

初心者原來唔可以發表意見,只有您呢D不知所謂既人講既就係道理. 我係要開D新AC黎投票,反對既會咁少人,點學您開D初心者黎投
回復

合ser當然係件好事 ,相信好多人都會贊成 。 但希望GM 係合ser之後明確指明,會停止一切轉蛋, 輪盤 等活動
  (如果合ser後 情況依然係甘 ,我覺得gm係利用呢次合ser  ge機會 又搵番筆)
回復

其實叫game one出個轉盤 轉埋個商會囉 咁咪得囉
回復

回復 335# timfat456

合ser就緊架啦 睇黎g1都唔似會開多幾個商會 今次要一些玩家損失也有可能在所難免 如果講唔公平或損失 甘真丹BUG石又點計呢 大前提唔合ser又會否解決人流問 一池死水攬住甘多商會又有咩用 如果g1汁左天龍 去消委會告佢都告唔入喎 一早有條款講明 為左大局 有商會的 可否提議 証明幾個ser都有商會 最少3個商會可得一個直通保留呢 其餘就再投過 而寵商店真糸辣手 g1一定要做一D改動 可否開一個NCP比所有寵商店放住寵先 為期3個月至半年 比時間玩家點處理D寵 我糸無商會 但是我真糸平常心甘諗 有不滿見諒!
回復