打印 上一主題 下一主題
收起左側

[搶鮮情報] 香港代表隊「TOOMUCHVIDEOGAMES」全力爭勝!

emo萬花筒,24,TmF 依家講呢D垃圾會笑能死人

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
倉井影 -10 粗口

查看全部評分

回復 支持 反對

而家又GOT5 紋身 啊HEA統領
紅色;D 發表於 13-12-2013 16:44

hea 9仲有lun打cso 咩7頭 唔想笑9你...........

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
倉井影 -10 粗口

查看全部評分

回復 支持 反對

emo萬花筒,24,TmF 依家講呢D垃圾會笑能死人
MANSUNBOY 發表於 13-12-2013 18:07

朋友,小心你的用詞

我不知道用疑似同音「粗口」詞語會不會中槍

其次EMo萬花筒曾經得到《樂古CSO王者爭奪戰Ⅱ》冠軍,香港聯賽冠軍,香港動漫節冠軍,《樂古CSO單挑比賽冠軍》等名銜

24, TMF 亦曾經參加了 橘子或樂古舉辦的小型比賽

你說他們是垃圾,那樣你有什麼證據來說服我?

有一位CS老玩家說:在高手眼中,我們只是一粒灰塵;在世界高手眼中,那些高手也只是一粒灰塵

如果閣下自問實力不弱,不見你去參加韓國舉辦的亞洲CSO比賽2013?

說就天下無敵,做就.....(請自行補上,有人要對號入座,無任歡迎)

回復 支持 反對

對唔住 外掛好似唔比出賽
回復 支持 反對

siu un bb 無出賽
回復 支持 反對

回復 21# MANSUNBOY 呢3隊玩緊既時候你都唔知係邊...
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復  MANSUNBOY 呢3隊玩緊既時候你都唔知係邊...
rich7 發表於 14-12-2013 15:59

玩緊外掛 玩到依家
回復 支持 反對

有呀死柒頭 自己唔知道話我?_?
紅色;D 發表於 14-12-2013 18:55

rubbish mix hi auntie>?
回復 支持 反對

香港代表隊 TOOMUCHVIDEOGAMES  just a little storm心知肚明 自己係用緊咩實力 參與 "CSO" 既GOT5

不過請 係Counter-Strike ONLINE OR NOT 既末期
打既唔應該係SOLO 而係 TEAMWORK

係1隻遊戲 既末期 打既係"表演賽" 唔係 有榮譽既"冠軍賽"
唔抽時間出黎練,只有贏1鋪"機",唔係贏1場"合作"
諗清楚先好係大家面前 做 "代表"

好坦白講
講野有力既人係 <承認識玩既人 >
猶如你身邊既TEAMMATE
佢唔係最"打得"既人,He just "A Player"
大家想睇既係 對呢隻 十幾年既GAME 仲有熱誠去打既人
唔再想睇"敷衍"既垃圾比賽。

所以唔係想睇"任何人"贏,係想睇"任何人"挑戰你既敵人
回復 支持 反對