樓主: freedom040542
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [diu你] [fk you] 講下G1有幾賤啦

一句講晒,鬧有咩用?

改變到d咩? 一係玩,一係走囉,又無人拿住支槍迫你。

唔好成日以為你有不滿個世 ...
三分鐘硬度 發表於 2-1-2015 08:16

咁係咪唔比人係討論區鬧下先
我又唔係放炸彈 又唔係鼓吹非法集會
又唔係去畫粉筆畫
係咪係度嘈下就要搵幾廿隻警犬上門拉我呀?
回復 支持 反對

2015年要多謝GameOne先
有GameOne我地先有正統高達Online Game玩

所以唔好咁多要求喇 清你機率 拖你獎品數 ...
工口仔 發表於 1-1-2015 23:18

你講到咁我就真係有d感慨
諗起左香港近況
回復 支持 反對

四年小校1000G飄過,完全賺唔到G,放棄 頂
回復 支持 反對

四年小校1000G飄過,完全賺唔到G,放棄 頂
bowieybb 發表於 2-1-2015 10:43

我玩左咁多年都係尉
回復 支持 反對

咁係咪唔比人係討論區鬧下先
我又唔係放炸彈 又唔係鼓吹非法集會
又唔係去畫粉筆畫
係咪係度嘈下就 ...
freedom040542 發表於 2-1-2015 10:09

咁又唔使拉同鎖,但係閙完又有咩用先? 要發洩打下飛機好過啦。

又講到好彩無入到點,hi你啦,仲以為自己好醒?人地有入點果d養緊你炸,發完夢未啊? 以為真係有免費game玩。

仲有啊,你記住你今日講過既野至好啊,警犬警犬咁叫,第時係街有咩頭暈身慶,山高水低咪打999搵警察啊。

買點都要屋企人買,再垃圾d tim 啦,你老豆老母養你過世啊,垃圾廢青。
回復 支持 反對

咁又唔使拉同鎖,但係閙完又有咩用先? 要發洩打下飛機好過啦。

又講到好彩無入到點,hi你啦,仲以 ...
三分鐘硬度 發表於 2-1-2015 12:14

算數把啦, 有D人要做廢青,憤青, 咪由佢做, 每個地方總會有呢D人, 同呢D人好難溝通, 講野唔係"DIU你", 就"FK YOU", 甚至"賤", 講野無重點又主觀, 大家玩GAME為左開心姐, 有咩投訴可以去消委會投訴麻
回復 支持 反對

又講到好彩無入到點,hi你啦,仲以 ...
三分鐘硬度 發表於 2-1-2015 12:14

我又唔係好似你咁精蟲上腦剩係識打飛機
小心打到猝死呀

執左佢咪好囉 一乾二淨
佢一日唔執左佢 一日重係度營運 比人鬧有乜問題

警務人員收緊納稅人既錢 要服務我地係理所當然
警犬
當中亂打人亂拉人者
叫警犬毫不為過

你又知我唔係自己出錢買?
擺明係你自己係咁樣所以以為人地個個都係咁
我唔搵屋企人幫手買咪搵fd囉
相比電子轉帳網上講物 你話邊個方便d

呢個香港 叫得人廢青 自己對於「廢」都應該有頗深既造詣
回復 支持 反對

我又唔係好似你咁精蟲上腦剩係識打飛機
小心打到猝死呀

執左佢咪好囉 一乾二淨
佢一日唔執左佢 一 ...
freedom040542 發表於 2-1-2015 14:57

打飛機好過啦=成日打飛機? 你有無讀過書? 真係睇唔出囉。咩係上文下理都唔知,依家d廢青真可悲。

講打飛機好過啦就等如成日打飛機? 你見住我打?咁我有無射親伯母啊?

話有交稅公務員係有責任服務市民,呢樣岩。但問題係,你交過稅未先?我睇你連報稅表點填都未知啦。 啊,更正少少,應該見都未見過先岩(廢青都唔使做,食老豆老母)

咁理直氣壯,得2個理由架啫,一係交幾十億稅,一係便人拉左。唔知你係邊樣呢?

叫屋企人買野唔代表你無俾錢,但你係出左身既,梗係得啦。問題係出左身未先? 未出來做野錢從何來?

D錢由天跌落黎? 挑、咪又係父母俾。仲點理直氣壯啊。

唔反問我:你又知我未出身? 你問番你自己成日點同人講啦。

成日出post都無人認同,餐餐自己係度癲。自己檢討下啦。

我係挑你機啊,擺明啦吓麻
回復 支持 反對

算數把啦, 有D人要做廢青,憤青, 咪由佢做, 每個地方總會有呢D人, 同呢D人好難溝通, 講野唔係"DIU你", 就" ...
hunterxwong 發表於 2-1-2015 13:20

純粹覺得太弱智,唔hi 唔得 ,呢d人梗係由得佢,唔係邊個去墊底。
回復 支持 反對

鬧下都唔比
依家啲人惡撚過共產黨
回復 支持 反對