查看: 2967|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 咁即係點= =''?

我玩法師的...

但係有d裝要加力...

我依家只係4智1體...

係唔係唔洗加力?

等佢升級自動加?
回復

歷史加體係不必要-,-

其實全智已經可以..你團升,有ec補-.-死既機會率會降低-,-

假如你真係驚死,想著eq,咁你4智1力慢慢加上去吧-.-
回復 支持 反對

咪唔好裝住先lor.....
回復 支持 反對

原帖由 〥逆天`而行′ 於 29-1-2008 17:06 發表
歷史加體係不必要-,-

其實全智已經可以..你團升,有ec補-.-死既機會率會降低-,-

假如你真係驚死,想著eq,咁你4智1力慢慢加上去吧-.-

4智1體...定係4智1力...

4智1體係唔係唔得?
回復 支持 反對

覺得4智1體 都ok  終之唔好加力吧=.= 等高lv d
回復 支持 反對

原帖由 凍檸檬 於 29-1-2008 21:41 發表

4智1體...定係4智1力...

4智1體係唔係唔得?

本人建議5智加上去

因為到左5x lv,假若你4智1體/4智1力加上去,簡單而言,到左5x lv你比同期全智既歷史少5x智,相對地,魔攻及mp也自然大大降低吧;

如果你怕早期真係死,我建議你用體寵護自己,再唔係就自己蝕小小買張點數,買幾隻替身娃娃旁旁身;

且而家我升新角果陣係亞馬已經見到有歷史五人一組秒怪,不組其他職業;

相信樓主亦有自己的決定吧?

差點兒忘記了還有一個不用煩的方法:

就係頭35lv3智2體加上去,跟住35/36lv食番支體質還原劑,再加番智,搞掂

回復 支持 反對

原帖由 〥逆天`而行′ 於 30-1-2008 16:44 發表

本人建議5智加上去

因為到左5x lv,假若你4智1體/4智1力加上去,簡單而言,到左5x lv你比同期全智既歷史少5x智,相對地,魔攻及mp也自然大大降低吧;

如果你怕早期真係死,我建議你用體寵護自己,再唔係就自己蝕小小 ...

同意!
歷史係爆智既!唔洗驚死..用寵擋,無錢就買雪人士兵bb爆體.有錢最好買中國bb~
再唔係食生存書~爆智秒怪果時先好=.=用三味,極雷~正-﹏-
回復 支持 反對

咁我依家一路4智1體加上去...

到左30lv果時...買隻還原劑...再轉全智...ok?
回復 支持 反對

原帖由 海榮仔仔 於 30-1-2008 16:49 發表

同意!
歷史係爆智既!唔洗驚死..用寵擋,無錢就買雪人士兵bb爆體.有錢最好買中國bb~
再唔係食生存書~爆智秒怪果時先好=.=用三味,極雷~正-﹏-

前期3智2體後期食番支體質劑 得左
回復 支持 反對

原帖由 凍檸檬 於 30-1-2008 16:56 發表
咁我依家一路4智1體加上去...

到左30lv果時...買隻還原劑...再轉全智...ok?

建議先查詢GM體質效果,不然效果改了你也無話可說-.-

提醒你一點,你3智2體前期會較難升,建議以高價收購一隻3.7力質及3.5體質或以上的寵,攻又得,護又得
回復 支持 反對