查看: 41794|回復: 87
打印 上一主題 下一主題
收起左側

點為之高手 !@@ 其實呢個標題已經過去佐 大家唔使回覆架喇 一陣有人又話我地炫耀

關閉 [複製鏈接]
點解我成日玩兵堡  都被人話呢d叫高手?  凈係識玩合兵 快攻 封人?
你地覺得做呢d野   唔俾架咩? 有犯法or禁用?
我地又無拉兵 ~.~ 贏佐咪得咯
其實兵堡都係開黎玩 贏輸唔緊要 最緊要玩得開心 同埋盡佐力就得
咁梗係唔係叫新手入高手區  or高手入新手區個d人喇
呢d算唔算係無品呢~.~ 亂入區
如果真係唔係高手~ 都唔好亂咁黎
玩兵堡就係玩運氣抽文明
抽得屎既文明唔一定要棄架wor 你覺得輸 同盟唔覺得呢
係咯~.~ team1點打 又關team2事咯  team2叫team1點人做咩做咩最煩呢d
team1 同team2 係分開既
我覺得玩兵堡  team2唔好理team1點打  又話高手凈係識封人?合兵?@@呢d野

你地覺唔覺得呢  呢d人好無聊~ 我覺得贏到咪得咯~.~
除佐不嬲 禁拉兵 <<唔岩之外

你地認唔認同高手(唔係講緊我)
唔俾封人合兵 快攻人  <<呢d無理野阿?

───────────────────────────
上面個d舊野  大家可以唔使理架喇   大家睇下面!!!!
───────────────────────────

因為今日打佐一場兵堡時間係 5點鐘到  2008年3月9日更新

平時大家玩兵堡都知有d人係

╭★星小  字頭    ♂♀字尾既人

only係改名玩下唔係 團or隊黎的
我而家係度講出名單  無名既人
   唔係我地認可既朋友
☆茶優希姬真霓梨枝吉東樹 ☆
其他個d唔係或者 已經唔係
回復

只要不至於不擇手段即可@.@
回復 支持 反對

玩兵堡最緊要其實都係有品就得啦
回復 支持 反對

好文明要贏得快 稍劣文明都贏到 惡劣文明攪到對贏得狼狽
回復 支持 反對

高手,就是贏得漂亮,還會教你怎樣玩,就是會在必要時指揮你,而且無論任何時候都保持風度。
回復 支持 反對

有品對於無品既人係唔會明白既-.-成日都撞到

真係希望可以開開心心場玩兵堡~.~
無品既人唔好出現係我眼前-.- 就好喇
回復 支持 反對

回復 6# 的帖子

明言
有品對於無品既人係唔會明白既
呢個的確係
回復 支持 反對

樓主可教我兵堡點合兵???
回復 支持 反對

咩叫合兵.....好似無得進化個喎.....
唔知你係咪講緊同盟之間合作,互相配合呢? 呢個無疑係打兵堡文明之外最重要既東西.

封人,的確唔應該係高手場成日出現,除非有非封不可既形勢.
同埋封人多數都係有文明差異先成事.
跟本係以兵換兵,如果自己兵唔係強對面成截的話,通常都很容易解封.
封完逐個拆...此無疑係屈文明既無聊遊戲. 攻既無聊,守既都無聊.

雖然無人話打兵堡(禁拉兵外)唔准乜唔准物,但係如果長期都只係屈文明,封人,打完一鋪都無思考點樣可以用其他方法去打既話,你係永遠唔會有進步,兼且一旦得到不能封人的文明組合時,完全無還擊之力,咁就跟本唔係高手.

暫時發表住咁多....出門口....
回復 支持 反對

我個人覺得玩劇情好易變神手,識得啲原理玩法就好易變神手。
相反玩綠亞就分得明顯啲...................................................

緣俠江湖
98.to/hkbw  
估唔到江湖都可以咁好玩架
緣俠江湖~應有盡有~全年對你傾盡心~只有江湖最認真~請支持緣俠江湖~拉人有官府有會員送~日日20人到上線
介紹人:冬甩
回復 支持 反對