查看: 2629|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 對魔力既意見、感想?

關閉 [複製鏈接]
入得呢個版..一定都係玩魔力既朋友啦..
無論你係岩岩玩既新手 , 想玩魔力既朋友 or 玩左好耐既老手 , 什至係已經冇玩魔力,但以前都為魔力而付出過好多$$既朋友-3-
唔知你地對魔力有咩意見呢?
又或者..你地係魔力有冇d咩難忘既經歷?
無論係玩正服or私服既你..都講下丫~!

我自己講左先~~
話說..我係幾年前開始玩正服...但由於當時自己冇乜錢= =..我放棄左玩魔力...
上年..無啦啦想玩番魔力既我....發現左魔力既私服= ="
xx魔力 , 係我第一個玩既魔力私服(已經接左)
個ser都ok多人玩的~(當然係佢開左冇耐既時候..後期就唔同講法)
由果陣時開始..我重新接觸「魔力寶貝」
到現時為止,我仍有玩魔力私服的...
我d 朋友個個都知我成日玩魔力-V-佢地都知我好鐘意玩魔力0.0"
然而,我的確好鐘意玩魔力。=v=
玩左咁耐魔力,雖然朋友唔係算好多= ="
不過,戰友都有3,4個..(好少呀可..囧")
最開心既係...同d戰友..玩一個魔力私服玩到佢接埋左,之後一齊轉玩其他私服..哈哈
玩魔力,除左令我諗番以前係正服既辛酸...
仲令我重新認識魔力...
一直以來..我都以為魔力...只要求其玩就好了...
但係..玩左咁耐..我先明白...原來魔力都有佢既攻略...
要玩魔力..都要有好多技巧...要好了解魔力既所有野...

其實..我講以上既野..都好似廢話咁...= ="
但係...我只不過係想為呢個區出d力....
見到而家呢個區咁少人回或開po(就算開..好似都有點無聊..)...
我只不過係希望大家分享自己對魔力既果d意見or經歷
呢個po,我不求大家對我既回應..只希望大家都可以分享下....[[tk_21]]
回復

我由2.0開始投資在魔力上,,,,,當年的熱鬧,,,,今天的死城,,,我都一一經歷過。
依家雖然我仲有玩魔力私服,,,,但那種激情都慢慢減少了,,
只能說"魔力寶貝"大勢以去
連"大宇"都張舊版魔力修改為 魔力2
依家我地只可以係私服內保留這一點回憶
回復 支持 反對

我丫..我又1.0玩到呢家
見到魔力咁樣....我真係有啲心痛...
由一開始玩比啲高lv成日哄跟住仲要打飛埋..個種無奈
所以我要爬到最高*識多d好好既朋友...
到今時今日自己百幾lv..見到新手都唔多個..
............昔日sv (牡羊)(九龍)今時今日既露比...................
真係唉..死城 我諗都無得救架啦
本來出魔力2 ..呢家 我諗都算架啦..........大勢已去
我想知...魔力會幾時汁..
個acc 永遠昨長存......

>"< 如果有新手唔識玩需要幫下手 就留個言!..希望仲會有新手加入.........................
回復 支持 反對

回復 3# 的帖子

好多都係同我咁諗..
仲記得,,魔力1.0成日有人tk個d...
之前既香港..九龍..雙子..牡羊..到家陣..
魔力捱左好耐啦..
等魔力2繼承佢吧...
回復 支持 反對

希望啦
魔力2真係會出有人玩仲可以搵番班好朋友
回復 支持 反對

回復 5# 的帖子

不過幾時出先係一個問題...
回復 支持 反對

唉......好記得同戰友一齊up lv 捉pet.......好掛住1.0  ....魔力.....我愛你
回復 支持 反對

我1.0開始玩 果時最記得就係香港ser最後一日!_!好多人係東醫 當然我都在場xd"
真係好正!!果陣時d人勁好品  去哈洞 狗洞 舊海洞 雪山 升lv!!!
最重要!!我玩魔力學識打字-.-"""入雙子都好難忘   狂入都入唔到~_~最後得左
雷村升lv團~~唔知你地果陣有無呢   仲有黑白龍城升lv團!!!""哈~~~
識左好多既朋友!!!!入左好多個族 ~~~最深刻既族就係新族同幻神~~"
不過而家魔力又出私服又外掛       真係淡曬   
係呢係呢 有無人記得魔力週刊!!!!!!果時期期都有買!!!!
回復 支持 反對

在魔力最繁榮時期台灣伺服器記有處女、射手、魔羯、水瓶、雙魚、金牛、巨蟹、天蠍、天秤,獅子、雙子、牡羊,現今存有雙子、心美、露比、獅子、牡羊。
水瓶人一個
回復 支持 反對

回復 9# 的帖子

不如大家玩魔力2搞返個族..haha
回復 支持 反對