打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 掉寶率?運氣?

買掉寶香吧...
會有好野....
回復 支持 反對

我諗住咁的

例如: 本身天外的掉寶率是  10%(數值)
        如果你用左+10%掉寶頭

咁掉寶率的實數就係  原本的10% 再x 1+10%
    咁就係 11%

唔知係唔係咁呢=.=

回復 支持 反對

運氣系可以miss咁敏捷系咩???
回復 支持 反對

天外黎講垃圾=寶...
加100%掉寶=多一倍垃圾
垃圾愈多..值錢野愈易出
回復 支持 反對

回復 12# 的帖子

如果係咁....咁加掉寶咪加得好少@@"
回復 支持 反對

運氣應該唔係指怪打你miss吧...
因為....我隻英361運氣....都仲得70閃....so應該唔關miss事
但係計氣其實有咩用呢?
我361運但無論攻,防,命中,閃都冇一d係特別高...

回復 支持 反對

運氣...依我所見,高運氣的英都閃左技=.=可能閃技用啦,至於掉寶率就唔係100%就一定掉,因為佢只係將你既自身掉寶率提高,令你更加易打到,可能佢設定每個人掉寶都係1呢個數字,你+100%,只係變左做2,唔會一定掉

仲有第2可能就係,例如呢隻怪掉卡機率係0.01,因為你本身加100%,令你有0.02既機會打到

總之一句,100%唔等於一定掉寶
回復 支持 反對

咁但係都好似答唔到運有咩用
同埋有d人話風水+全運,岩唔岩?
回復 支持 反對

運係你打人果陣,你吾一定次次打果個數目
例如你第1下打隻怪係100血
你第2下打隻怪可能係200或者100以下,
運係影響到攻同防
加力只係將攻擊力上限加高
冇提高到攻擊力下限
所以有時會打到好少血
回復 支持 反對

私服站SEO优化

?在?然自己充?了好多,但是?是感?和?初?到??神奇的网?世界的?候一?迷茫。不知道何?才能停止
  7月份主要目?是做了几??人比?喜?的?型的站?,?是那句?不??果如果我的目的就是??自己,因?失?的同??到??。
  人啊,活一?子要?一?子,要?的?西太多了而不能?一?人能掌握所有的技?那是不可能地,嘿嘿。想想?初?到网?的目的?在?足了,?到网?世界我才知道技?如此珍?,悔恨自己?初?有好好的??,也?人?一?子的事都是注定的!上天?你安排了一??境,其他就要靠自己,不是有句??人定胜天!
  想想人生是如此的短?,?在的我少了很多年少?候的幻想。?然自己?有最初的???梯,但是作?我?一介草根,做事心?很重要!??子什么事都?有如我所愿,惟有??网???路我?有后悔!
  ?半年?做SEO?我明白了很多道理,收?最大的不是技?而是做事的心?,付出就有回?,努力就?成功!在?些日子里???有12?前休息的,真不知道自己?了啥?然有???得疲?但是心里很快?。?了自己的?想而?斗,不敢??想因?我?都??法跟人家白?相比,也?他?很眺不起俺,哎,?叫俺是?民呢!?民什么都?有惟有的就是?心和信念,?然有可能一?子都是??民。主要是?斗的?程,人生本如此快?也是一生,逍?也是一生。?心就好 - -
  7月?人网站百度排名情?如下:天?八部私服 第5;新?惊天?地私服 第4;新?机?私服 第3;SEO优化 第5;本?据截止到2008年7月30日凌晨3:57分 ?有几?客?的网站在优化中....
回復 支持 反對