查看: 4283|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 好消息

關閉 [複製鏈接]
論壇網址:http://dreamcg.marlito.com
新幻想魔力於8月中公測
因為需要籌備資金購入反外掛系統
已經與內地商議完成
資金方面如無意外 內部組將會籌好
如各玩家熱心可以贊助的話就會更好
因為現在與內地技術組商議是分期付款
在8月中公測開放後 正常設置好所有設定將會於9月中左右正常開放 完成公測
因資金不足購入名片系統所以將會等待資金穩定後再次購入名片及家族系統
將會使用200bb香港寬頻網絡獨立開放伺服器(一般魔力服只用50mb下)
已經查詢4間律師事務所 絕不會因法律問題而影響本服運作
台灣玩家絕不會lag
設定最高速推動網絡能力使登入不會緩慢
絕對不會開放比正常寵物能力多於1.5倍的寵物
所有石器寵物將會免費令玩家得到(例如完成任務,需要捕捉)
保障遊戲公平 所有管理人員非必要不會進入遊戲
台灣代理及澳門代理將會處理台灣及澳門玩家問題 令台灣及澳門玩家能容易處理遊戲中的任何問題
另外相關香港及海外玩家將會由管理GM及技術GM處理所有問題 令任何地區玩家都能容易處理所有的問題
將會開設卡號求救網站 , 令玩家卡號後可以第一時間留言給技術組 以最快的時間令玩家能繼續遊戲
所有贊助區換取之寵物,物品等 將會由部份玩家及內部人員商議推出
法蘭城開放觀戰及對戰時裝備耐久不變
各新玩家完成新手任務死者之戒或死者之眼將會獲得5支6小時鐵牛(6小時卡時)及1000元魔幣

贊助點數換取東西時 將會獲得贈點
利用10點數換取東西後將會獲得1點贈點
將會有贈點能換取之東西

現時管理人員,技術人員,代理名單
系統技術員:汶(角色:GM01)
客戶服務員:章(角色:GM02)
客戶服務員:由(角色:GM03)
台灣代理:未定(角色:台灣代理GM)
澳門代理:未定(角色:澳門代理GM)

新幻想魔力資料:
人物經驗值倍數x3
寵物經驗值倍數x3
技能經驗值倍數x3
魔石出售商店價x1
名聲經驗值不需提升(新人物開啟後稱號將會最高)
免費開放所有石器寵物
開放魔力寵物至8.0(擁有魔弓,招財貓,馬筒獸等等)
回復

ON LUN 7 9魔力[[bao_46]] [[bao_46]]
有錢=[[bao_36]]
回復 支持 反對

繁中?簡中?

請問遊戲介面是繁體中文嗎?
回復 支持 反對

呢個SER好玩,似官服
8月中開SER啦~
回復 支持 反對

原帖由 TVB 於 18-7-2008 19:12 發表
ON LUN 7 9魔力[] []
有錢=[]

你想表達D咩?
回復 支持 反對

原帖由 manyiko 於 28-7-2008 11:25 發表

你想表達D咩?

所有贊助區換取之寵物,物品等 將會由部份玩家及內部人員商議推出

又係hkd玩晒lo
回復 支持 反對

原帖由 133133 於 28-7-2008 18:31 發表

又係hkd玩晒lo

但係贊助區D寵都唔會係D咩王寵GA LA
又唔會特別勁既
我覺得呢個SER值得玩,起碼夠平衡,又有亞城
回復 支持 反對

e個私服..我都等住玩...個法城雪地黎...試問有幾可...513都無啦係咪/...哈哈
回復 支持 反對

原帖由 aI[Ni]安 於 28-7-2008 20:15 發表
e個私服..我都等住玩...個法城雪地黎...試問有幾可...513都無啦係咪/...哈哈

繼513後似官服,平衡既SER
回復 支持 反對

我吾鍾意有石器寵=.=正正常常既魔力係最好
回復 支持 反對