查看: 3518|回復: 19
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 我要上魔力汁得了!! 同不用討論『效率高』的問題~!!!

關閉 [複製鏈接]
[[bao_37]] 點解他禁多維修!~

他是免費牙 _ 不過都好多人入錢支持佢 ( 如果沒錢搵 佢一定汁左 )

次次都係星期6,日維修…

仲要維修幾日都沒咩聲氣~ 又唔知他係到做緊咩 …

上次都好似係2個星期前才修一修 _ 才停左5日

加上這次 _ 他3個星期停左8日, 等於21日停8日 _

=.="都不知道他停來是不是自己和朋友玩 _ 我不想這樣想

不過佢真係停得太多了

我要工作, 星期6,日才玩 _

偏偏他就停星期6日…我不玩依個服了…

這樣等下等下 _ 約女朋友去街算了 _ 等來個服都沒咩改變~

只是改改字體 _

任務繁化由60%變到90% < < < < <真的?仙人三轉的任都不能~是那10%當中?

官服盛期係一星期一個活動,節日一個活動(513cg就做到每節一活動) << < < <暑假做買點大特價?是活動之一?擦擦卡擦不停都是?

未來更新亞城所有完整遊戲內容  << < < <這是初開服到現在的諾言~ =.="我都沒有期望 _ 開了亞城 _ 還有人用點買紅堂?你是傑你會開?

我還記得上次我入錢時  _  等了整個星期才有人理會 ~
效率這樣高已這樣久 _ 其他服效率不高就整個月才完全 _ 我才不相信!!!![[bao_26]]

ps :: : : : :傑只是關心找到多少錢買幾件bape ~ 連網站何時到期也不知 …  
                  沒有藉口說連到期日都不知 _ 又呃了我們  !!!  停機3日 ? 停很多的3日~
                  不卡的513 但不穩定開放時間~
                  沒有外掛的513 但GM 不知幾時到期又停一停~

大家都有開心的時光 _ 不過已經過去 ~
                因為傑的時間觀已經令我們忍無可忍了 ~
                再見了 _ 過去開心的513玩家~

回復

老友,, 佢呢幾日唔係更新喎 係唔知咩重組 連bbs都入唔到喎   仲有,,你冇可能咁樣計佢21日停8日架喎   佢唔更新你又話佢唔做野  人地更新你又話慢 你想點?
回復 支持 反對

回復 2# 的帖子

老友,, 佢呢幾日唔係更新喎 係唔知咩重組 連bbs都入唔到喎  

↑岩啦 _ 就係唔知咩重組 _ 講聲都好

佢唔更新你又話佢唔做野  人地更新你又話慢 你想點?

↑佢做野慢 _ 就個個都知 _ 上次更新話3日 去到5日
    又要說下次才開放 _ 這樣的更新 _ 不如下次才更新算把了
回復 支持 反對

原帖由 龍之士 於 27-7-2008 12:36 發表
老友,, 佢呢幾日唔係更新喎 係唔知咩重組 連bbs都入唔到喎  

↑岩啦 _ 就係唔知咩重組 _ 講聲都好

佢唔更新你又話佢唔做野  人地更新你又話慢 你想點?

↑佢做野慢 _ 就個個都知 _ 上次更新話3日 去到5日
...

番正服lo你...
咁多不滿冇私服岩你
回復 支持 反對

回復 4# 的帖子

逃避唔係解決的辦法~

我都是說出事實~

你可以堅持自己對傑的看法~

不過我都是說出大部分人的心聲~

我都愛513 _ 不過在等亞城的時候已心淡了 _
回復 支持 反對

原帖由 龍之士 於 27-7-2008 12:56 發表
逃避唔係解決的辦法~

我都是說出事實~

你可以堅持自己對傑的看法~

不過我都是說出大部分人的心聲~

我都愛513 _ 不過在等亞城的時候已心淡了 _

等亞城等多一個月吧....
咁快心淡- -
回復 支持 反對

回復 6# 的帖子

等多一個月 _ 加上佢停的時間 _

等於等半個月 _ 他能不能 =.="

亞城一開 _ 他的第4搶手紅堂有人買?

我不相信他真的7月尾開~
回復 支持 反對

原帖由 龍之士 於 27-7-2008 13:05 發表
等多一個月 _ 加上佢停的時間 _

等於等半個月 _ 他能不能 =.="

亞城一開 _ 他的第4搶手紅堂有人買?

我不相信他真的7月尾開~

紅堂唔算搶手吧....
同埋我諗唔係全部寵都開lv1點
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

佢話3日就變左5日

e家杰狗無話幾時開,,

應該下世啦[[bao_43]]
回復 支持 反對