打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 新手一問~

有着點裝係咪會比冇着點裝勁好多?小弟依家魔師12Lv.....成日打人扣得D人少少血...有咩方法可以勁D?(除升Lv),仲有,魔師要加咩技能點??仲有,點升Lv先會快D???望各位高手回答~[[bao_40]]
回復

有着點裝係咪會比冇着點裝勁好多?
..........係勁好多,lv20已經有lv35相當數值ge裝備用

12Lv..成日打人扣得D人少少血...有咩方法可以勁D?
.......呢隻game,屈技術,屈裝備,屈級數....唔該升到lv廿幾先去前線,太低lv隨時比人踢出場,費時輸人頭累街坊

魔師要加咩技能點??
.......有主修同副修,建議獨行ge新手最好主修雷火,進取d修火雷,火高傷,雷射程遠,雷做尾刀
.......分別係火雷會死得快d,殺得多d,雷火就相反
.......主修冰,呢個唔係主要殺人技,要有"朋友"幫手先到好玩ge職業,唔岩獨行俠玩

仲有,點升Lv先會快D???
.......肯買點就買經驗書,唔肯買就頭lv25-30都係做水工,不停採水出水,比你出去戰死好得多
.......仲有1樣野,你做好個新手任務,會去到lv16,呢個係最快ge方法,做完仲有經驗書送比你!
回復 支持 反對

THX大大嘅回答~~
回復 支持 反對

你建議新手用咩職好??
回復 支持 反對

即係咁,而家比你揀,你想食手打拉麵定係即食出前一丁麻油麵?

想食丁麵,就買點裝,20lv就有齊頂攻防
食手打拉麵? 30幾lv收齊所有國商,就可以頂攻防啦

當然,食丁麵好處係即刻滿足你要既野,但手打拉麵個好處就0成本

新手...我點都係建議火法囧
回復 支持 反對

http://linasixp.com/fez/fez_sk.php?id=3 <------ 技能模器
可以睇哂各技能分支同點咩先
重可以睇幾多LV可以到邊
回復 支持 反對