查看: 8149|回復: 46
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[投稿攻略] 救援菁英小小心得

呢次係本人第一次寫心得文,如不好請見諒:
稱號達成條件:成功引爆障礙物150次(1rd有3次,1埸有6次)
                    成功解除電牢裝置100次(1rd有2次,1埸有4次)
達成人數:6人
達成時間:1埸估算11-15分鐘,雙人進行埸次50埸,單人:25埸

必備物品:神器煙幕彈~

下面係建議流程唔想睇可拉到下面心得
一開波老兵推車@@

之後第一個路障唔洗講咩...安c4之後等c4爆

右手邊既加速好有用
建議去第二個路障靠車車右手邊

本黎俾bot打緊

神器出埸

安心安c4

冇野做就老兵推車@0@

去到第三個路障先係重點,建議先靠車後,等車轉灣向下圖方向投擲神器

記得射前,左方既bot

如果車停左你上唔到前安c4建議走大門

記得要用神器,d bot開掛的,係櫃度照打到你
tr就唔洗講d咩,用神器擲係裝置度,再解車上既裝置

心得:
  呢個稱唔太難,只係d bot太煩,要活用煙幕彈,

個任1埸有2rd,計返50埸=兩個人岩岩好完任,所以建議兩人做
   不論ct定tr解緊任都幫手用煙幕彈
   ct推車時最好分身幫手推同擲神器(指兩人要有2開or以上)

如閣下單人6開:跟返以上流程,但必定要做ct先,當去到第三路障安完c4馬上出入去tr
               經測試如你安左c4,之後走埸再入都照計

最後祝大家完任@@

係度多謝我團團長@@話說佢聽日上紅,係度恭喜佢先~~~~

本團合照一幅@v@我團出左個自戀狂0.0....

評分

參與人數 5樂點 +150 Bravo! +4 收起 理由
想點?!×.× + 1 不錯的建議
倉井影 + 150 有心機,支持原創內容,但不支持洗任 ...
ben27649227 + 1 古洛好有心機@@ by寒
marypass654 + 1 精品文章
jacky1d01 + 1 攻略好用((我是獠牙

查看全部評分

回復

你好專業=3=...
回復 支持 反對

我上鏡了 XD
回復 支持 反對

勁wo, 咁快洗完
回復 支持 反對

神器真係神器
回復 支持 反對

成功上鏡 ^O^
回復 支持 反對

多謝分享

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
倉井影 -10 內容太簡單,如要撤銷評分,請pm我 ...

查看全部評分

回復 支持 反對

樓主果個團係洗稱團黎?收唔收人?
回復 支持 反對

回復 6# DrEaMNiGhT_RaIn

ME2
回復 支持 反對

樓主果個團係洗稱團黎?收唔收人?
R032804 發表於 2-3-2013 21:30

唔係洗稱團,本團為災團
回復 支持 反對