打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] ***帥哥/美女集中型調查情況***

其實我想講而家呢2個版主 = 而家赤壁個GM 咁

赤壁個GM:無諗過任何事就隨隨便便整回溯就當回收秘文閃,乜都唔諗玩家一日內賺到既經驗值,沖符玉,秘文等等

呢2個版主:搞調查根本多餘又無用,但目前無見到有人被封。呢2個版主對網路唔認識,剩識咩叫IP,無諗過係學校,家庭等等使用電腦,有2部以上電腦,但同一個IP,咁查法就代理唔同帳號同一人,只睇IP就判斷同一人

以上呢2個版主 同埋 而家赤壁個GM ,無諗過可能性,問題等等就隨便去做
回復 支持 反對

其實我想講而家呢2個版主 = 而家赤壁個GM 咁

赤壁個GM:無諗過任何事就隨隨便便整回溯就當回收秘文閃,乜都唔諗玩家一日內賺到既經驗值,沖符玉,秘文等等

呢2個版主:搞調查根本多餘又無用,但目前無見到有人被封 ...
問題一個 發表於 3-10-2009 20:24

你咁叻你做版主/GM囉~,~講就天下無敵 做就有心無力~*
回復 支持 反對

你咁叻你做版主/GM囉~,~講就天下無敵 做就有心無力~*
乞丐兒 發表於 2009-10-4 23:51

我咁做係批評,無提過要佢改善,要我做乜?

日日街上有示威,批評政府無能,佢咁叻又唔見示威者轉去做公務員,取代職位?
回復 支持 反對

[[onion_62]]其實 如果用 網上行 好多時 會撞左 ip ka~
如果要睇 應該要睇埋 cookies 先可以算係標準
不過e度 好似 可佞封 cookies 都可以留言[[onion_77]]
回復 支持 反對

我咁做係批評,無提過要佢改善,要我做乜?

日日街上有示威,批評政府無能,佢咁叻又唔見示威者轉去做公務員,取代職位?
問題一個 發表於 5-10-2009 01:37

咁你又要批評人,但又無講過叫佢地改善,咁你批評係唔係=廢話
回復 支持 反對

咁你又要批評人,但又無講過叫佢地改善,咁你批評係唔係=廢話
乞丐兒 發表於 2009-10-5 07:17

你認為橘子會改善咩?無雙房少左,咁多人嘈,最後有改善嗎?

外掛成堆,咁多人都批評橘子唔做野,叫GM快d去捉,咁佢有改善嗎?
回復 支持 反對

1# 誠、––
回復 支持 反對

1# 誠、––
kk1388 發表於 5-10-2009 12:08

這是什麼意思?
回復 支持 反對

這是什麼意思?
誠、–– 發表於 5-10-2009 12:17

想減分囉.... XD
回復 支持 反對

依家先黎捉遲唔遲o的==
咁之前果幾次型男活動又冇人做票咩==
如果o係網吧度投咁點計==
其他ac唔同ip又代表唔係同一個人咩==
~大波妹~ 發表於 30-9-2009 20:14

你地次次做野都有d唔公平呀…今次先黎查,咁之前個幾時係唔係都要查返先叫公平??

咁樣對今次玩或是投過票既人都好唔公平!

咁係唔係一撞左ip既人,都要封樂古ac先?咁樣好似做得好唔岩囉! 其實你地唔查,大家都一樣冇出聲,你一查,就大把人開聲,你地係唔係叫搵黎搞?
回復 支持 反對