打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] ***帥哥/美女集中型調查情況***

你地好無聊呀, 仲要封左人地樂古個ac,咁之前個幾次算咩?做野咁唔公平!!!想加速執粒呀?
回復 支持 反對

版主係咁suck,求求其其查,查完後乜都唔諗就封,同而家赤壁個GM無分別啦,嘈都無用,又係時候學下GM,扮睇唔到

同埋而家版主,學下某香港政府咁,無野做就隨便搵野做
回復 支持 反對

要查就一早查啦,今次先黎查!對今次玩既所有人都好唔公平!要查就查埋上兩次啦!!!! 要封就封埋上兩次既人既AC啦~!!你地咁做錯晒囉
回復 支持 反對

開返個AC比我呀!!!!你邊條例說撞IP就要封呀?!你以邊條例封人地AC呀??><><比返我呀!我投訴你架!!嗚!!撞IP就要封?!有朋友個AC就要封?!咩道理呀!!開返個AC比我呀!!!
回復 支持 反對

回復 支持 反對

封人之前都唸下呀!咁亂黎都得,赤壁咩都亂晒架喇!仲要搞到咁多玩家,仲搞亂埋樂古,你地班人真係幾勁呀!
而家點止我一個人比人封呀?我朋友AC都封埋呀!你地封人唔用腦架?

如果你話註冊時IP都一樣就話者!你未試過上網同人撞IP架?
回復 支持 反對

回復 支持 反對

我而家唔係投訴呀!而家係講緊你呢個POST既有關內容阿!同埋表達緊不少因為呢件事被鎖既人既意見。不然你鎖晒D POST佢好了阿,原來你地係唔需要我地既意見,咁開POST黎做咩呀?
唔該版主睇呢個POST入面留言人既留言內容吧!
回復 支持 反對

38# wistaria45ilu

當然歡迎表達意見,
我們亦很樂意接受以及作出改善,
如果閣下對本版有任何意見,
也可以到本版專帖
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3468006&extra=page%3D1
回復 支持 反對

其實像是在我家..3部電腦~4個人用..
我們家4個人也有投票呢!!那算是IP重複嗎???
回復 支持 反對